En vanlig onsdag

Onsdager i det Nybø Arnesenske hjem pleier å gå unna. Definitivt ikke noe problem å få tiden til å gå, og for de av dere som er interessert i å finne ut mer, er det bare å lese videre. For det starter nemlig tidlig på morgenkvisten…

05:45
Vekkerklokka ringer… 🙁

06:20
Matpakke er i boks – bokstavlig talt – bikkjene klare for morgentur og så bærer det avsted til skolebussholdeplassen med både hunder og Katja.

06:50
Hjemme igjen og en kjapp runde innom badet.

07:05
På vei til jobb, inn i soloppgangen…

Inni solpoogangen
Inni soloppgangen

…og hvordan det er på jobben skal jeg ikke utdype i detalj, men når jeg begynner kl. 07:15 klokker jeg ut sånn ca 14:45. Da er det bare å kaste seg i hestebilen og ratte doningen inn mot de dype skoger i Våler og Stall Emaldas.

15:15
Etter ca 20 minutter svinges bilen inn foran stallen

Frame i stallen
Framme i stallen

15:30
Det er greit å holde tunga rett i munnen – og ha vært ute en vinterdag før – når en stakkars ponnipappa skal ha med seg alt nødvendig utstyr for at ekvipasjen skal komme seg velberget gjennom den ukentlige sprangtreninga…

Nå har jeg vel fått med det meste...?
Nå har jeg vel fått med det meste…?

Heldigvis har jeg opparbeidet meg en viss rutine og vet hva som skal være med og hvor jeg finner det så det tar ikke så lang tid å få pakket bilen.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest