Stevnepause

Ned til stranda
Ned til stranda

I den siste tiden har det vært full fart på stevnefronten. Siste helgen i juli var det landsstevne i Drøbak. Det samme gjaldt for den første helgen i august; landsstevne i Drøbak da også.

Totalt ble det syv starter, to i LB og fem i LA, og fem plasseringer, en første uplasserte og en litt lenger ned på lista … siden Katja glemta banen og måtte ta en volte. Kjipt, men det er sånn som skjer.

Nå blir det en liten stevnepause fram til Hønefoss den siste helgen i august. Det kan være greit med en pause for alle parter, både ponni, rytter og støtteapparat. Lommeboka kan sikkert også trenge litt hvile i så måte.

Men vi skal nok få tiden til å gå likevel. På onsdag førstkommende starter høstens første sprangtreningsbolk med Stian og så håper vi snart å komme igang med dressurtimene for Henriethe igjen for høsten. I tillegg til dette kommer egentrening på hjemmebanen på Brevik eller på Mossemarka. En kjapp tur innom kiropraktor Ellen S står også på programmet før neste stevne igjen. Greit med en forebyggende sjekk i ny og ne for å holde Solo i form.

…og hvis alt går greit i tiden fram til den helgen ser vi på muligheten for at ekvipasjen skal få debutere i MB!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest