Én hest, én start, én seier

Inn mot hinder nr fire
Inn mot hinder nr fire

…er den meget korte oppsummeringen av et heller lengevarende stevne. For det gikk veien for vår ekvipasje – denne gang bestående av Katja og Carla – på det aller første sprangstevnet til den splitter nye Moss og omegn Hestesportklubb.

Det hele foregikk i strålende høstvær på Stall Kubberød på Jeløy. Kunne nesten ha vært et utendørsstevne i finværet, men nå var det jo lagt innendørs.

Fortsatt feilfri
Fortsatt feilfri

Etter en god stund med venting dro det seg til og det var på tide å få hesten av hengeren og på med utstyret. Det gikk greit, det, og om ikke så alt for mange minuttene var det plass på oppvarmingen for både Katja og Carla. Carla var litt tung å få i gang i dag, men etter hvert gikk det bedre. En ganske så rask galloprunde hjalp nok på og etter en pen passering over en (ganske) høy rekk var det klart for action.

Inne var det annerledes enn på trening. Masse (?) folk på tribunen og mange interessante «lysflekker» på bakken. Katja rattet Carla innom de fleste av flekkene før de fikk startsignalet. Funket nok det, for Carla brydde seg ikke mer om dem.

Omhopping
Omhopping

Startsignalet gikk og Katja sporet Carla til innsats.  Det så helt greit ut. Stegene satt, balansen og rytmen likedan og tempoet så også helt greit ut. …og det var det nok også for alle bommene ble liggende. Over åtter’n og direkte inn i omhoppinga. Langt fra flatt jern, men helt kontrollert med fornuftige rideveier gjennom resten av banen. Dobbel null! Bra!

Ut å trave av og jaggu holdt det til plassering, første plass til og med!

Bra jobba jenter!

Funka det!
Funka det!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest