En finger og ute av spillet

image
Sykehuskvitteringer

Du har sikkert hørt uttrykket å ha en finger med i spillet. Denne gangen har jeg skrevet om uttrykket en liten smule. For nå er det faktisk en finger som har satt Katja ut av spill for en tid framover.

Vi var knapt nok kommet i gang med hverdagen etter ti deilige fridager i forbindelse med påsken da Katja var mer enn uheldig på skolen. Siden hun går på linjen for naturbruk består skoledagen naturlig nok av en del praktiske aktiviteter. Onsdag var de på «sagbruket» og det var der det skjedde. Jeg skal ikke gå i detalj, bare si at en langfinger mellom en tømmerstokk og en metallbjelke ikke akkurat er drømmescenarioet!

Det bar avgårde til sykehuset i full fart og for å gjøre en lang historie kort sitter hun akkurat nå igjen med en ørlittegrann kortere langfinger og en høyst synlig rosa bandasje. 🙁

Dette bringer oss rett inn på, om kanskje ikke helt plan B, så ihvertfall plan A rev. 1.0. For å unngå infeksjon er nå Katja pålagt «hesteforbud» i noen tid framover. Den blir ikke enkel, men vi får vel gjøre et forsøk.

…og så har vi Biolight! Den skal jo være veldig effektiv på sår. Katja har brukt den noen ganger og akkurat hvor stor effekt det har hatt kan nok være vanskelig å fastslå, men at det har skjedd noe er helt sikkert. For fingeren så bemerkelsesverdig mye bedre ut på søndag enn på fredag!

Kanskje hesteabstinensen ikke blir så ille likevel! 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest