Det nærmer seg

image

Ja, nå nærmer det seg. For til helgen er det landsstevne på hjemmebane og uttak til AEG for deltakelse på AEG er sesongens første store mål. Nå benyttes uka til å spisse formen inn mot stevnet.

Uttaket går over to starter i LA, én på lørdag og én på søndag. Mosserytterne gis poeng etter world cup systemet og de to ponnirytterne med flest poeng etter de to startene kan belage seg på tur til Melsom midt i februar.

Uka har gått med til forberedelser. På mandag var det bakkearbeid for Inger Lise med Broad Way og egentrening med Solo. På tirsdag var det egentrening, løsgjørende og forberedelse til sprangtrening med begge.

Onsdag var det sprangtime med begge for Stian. Solo gikk bra og Broad Way var veldig fin han også. Tror nok onsdagstimen med han var den beste Katja har hatt!

I kveld har vi tilbragt noen nye timer på Mossemarka med løsgjørende bakkearbeid etter hoppingen i går. BW var først ut og det var en smilende Katja som returnerte etter endt økt med en helt klar formening om at de nettopp hadde hatt sin aller beste bakkeøkt sammen! 🙂

Solo var også som hun skulle, så nå har vi én dag igjen til finpussing og så er det bare å klinke til!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest