Det nærmer seg…

Værmelding for Søgne
Lovende langtidsvarsel for Søgne

…og sommerfuglene har allerede begynt å gjøre seg gjeldende i mageregionen!

For nå er det bare èn liten uke igjen til det aller siste OBAS-stevnet i Kristinsand, eller rettere sagt Søgne hvor det hele skal avgjøres. Her vil vi få svaret på om Katja klarer å oppnå årets store mål, å kvelifisere seg til finalen i OBAS cup’en under Kingsland Oslo Horse Show i oktober.

Foran dette siste stevnet ligger hun på en tredelt åttende plass, og når vi vet at de ti best plasserte i cup’en går til finalen så er hun pr dato kvalifisert. Så gjeder det å holde hodet kaldt, fokusere på seg selv og arbeidsoppgavene og å ri feilfritt. Gjør hun det er det stor sannsynlighet for at det går veien.

Men det er langt fra noen plankekjøring. Det er mange om beinet og tett mellom ekvipasjene både rett over og rett under så dette kan tippe begge veier. En stor fordel er at Katja har to ponnier, det vil si to forsøk hvor den beste plasseringen blir tellende. …og planen er fortsatt å ri stabilt. Det har hun gjort hele tiden og plukket poeng på alle OBAS stevner. Vi satser alt – nesten – på å opprettholde denne gode statistikken og at vi på søndag den 1. september kan sprette champagne’n og gjøre oss klare for le grand finale i Telenor Arena under Kingsland Oslo Horse Show 10. og 11. oktober.

Værmeldinga for neste helgs stevne i Søgne ser hvertfall lovende ut! 😉

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest