Det meste er klart

Fra Moss til Kongsvinger
Fra Moss til Kongsvinger

Ja, nå er det meste klart for nytt stevne på Kongsvinger til lørdag.

Katja og Solo starter i LA og MB og det er faktisk to ganske store klasser med gode ekvipasjer. Høyst oppegående konkurranse med andre ord, og det blir spennende!

I LA skal ekvipasjen bryne seg på hele 34 konkurrenter og i MB skal det starte 28 ekvipasjer i tillegg til Katja og Solo. Så her er det bare å tråkke til og gjøre alt vi har trent på det siste året så riktig som mulig, så får vi se hvordan det går.

Begge klassene går med bedømmelse 274.5.3, dvs at konkurransen består av to direkte etterfølgende faser, uten pause, såkalt direkte omhopping. Det er ikke noe tvil om at målet for LA er plassering… så høyt som mulig. Dette er innen rekkevidde, men krever full fokus, god grunngallopp, balanse og rytme. En ørliten posjon med flaks gjør heller ingen ting.

I MB er hovedmålet å få til en feilfri grunnomgang og en god opplevelse. Så får en eventuell feilfri omhopping bli en bonus. Uansett er det greit å få mere erfaring i MB.

Google har beregnet ca to timers kjøretur fra Mossemarka til stevneplassen, så om vi ikke må opp i otta, blir det ingen syvsoving på morgenkvisten. Men vi begynner å få litt rutine på dette etterhvert, så det skal nok gå greit denne gangen også.

…og så blir selvsagt Equus AERIALIS løpende oppdatert utover lørdagen! 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest