Det meste er klart

Linnesvollen
Linnesvollen

Ja, det stemmer, for det meste er nå klart for helgens action på Linnesvollen i Drammen. Der arrangeres det L-stevne med masse spennende sprangridning!

I tillegg til finalen i Norgesserien for hest og lag-NM for både ponni og hest, er det også OBAS-Cup hvor Katja skal prøve seg igjen med begge ponniene.

I dag har både Broad Way og Solo gått en forholdsvis rolig og fin økt og begge to virket i godlune og så klare de kan få blitt før helgens starter.

OBAS
Det viktigste for Katja i løpet av helgen er OBAS-Cup’en så klart. Det er et heftig startfelt med mange veldig gode ekvipasjer, men de får vi ikke gjort noe med. Det vi får gjort noe med er egen ridning og derfor er målet for i morgen å kvalifisere til lørdagens finale med både Solo og Broad Way. I finalen vet vi av erfaring at det holder veldig langt med null-runder, så da er fokuset å la bommene ligge. Får vi til det er vi veldig fornøyde.

INM Kvalifisering
Dersom alt går bra på fredag og lørdag, er planen å starte MA med Broad Way. Dersom de går en runde med maks åtte feil, er ekvipasjen kvalifisert til deltakelse i innendørs-NM. Det får være målet for søndag.

Så vi krysser fingre for en spennende stevnehelg med resultater i vår favør!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest