Der ja!

image
Etter en god økt er det godt å rulle seg i torva!

Der satt den! For i dag så Katja og Broad Way ut som en ekvipasje! Definitivt den beste sprangtimen de har hatt… og vi har en anelse om hvorfor.

I Danmark ble BW ridd med et såkalt gagg-bitt og Katja ble anbefalt å ri med dette videre da det hadde vist seg å fungere godt. Det var bare det at det ikke var lov å ri med dette bittet i Norge. Derfor tok vi heller ikke «bryet» med å inkludere dette bittet i utstyret som fulgte med BW.

Men da vi etterhvert finleste KR II, viste det seg at etter en revisjon i mars var bittet blitt lovlig i sprangkonkurranser med ponni. Så i går droppet det ned en pakke fra Skoies i postkassen. Den inneholdt et komplett gagg-bitt, og etter at Stian hadde gitt grønt lys for å teste det på treninga i dag – foreldre blir nemlig ikke tillagt denne kompetansen – ble BR salet opp med nytt bitt. Vi var temmelig spente på Hvordan BW ville reagere og om han ville bli annerledes å ri.

Allerede under oppvarmingen så vi positive tegn. Fra tidligere fort å bli «småstresset» i galloppen gikk han nå mye roligere, jevnt og rullende, og ikke den av og til korte og tildels stakkato vi har sett fra ham tidligere. Dette lovet bra, men hvordan ville han bli mot hinder?

Vi ble positivt overrasket der også!

Katja fant rytmen og BW beholdt roen. Selvfølgelig var han fortsatt tent mot hinderne, men han virket mye mer avslappet og tilfreds enn han av og til har vært før.

Han liknet faktisk på den ponnien han var da vi prøvde ham i Danmark. …og da han hoppet så han også ut som han gjør på videoene med Josefine.

Dette så kort og greit veldig bra ut, og timen ble avsluttet med bane på ca 110cm. Det betyr at vi fortsatt holder oss til planen om LB/LA/LA/MB i Drøbak til helgen!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest