Debut!

Bagatell på stevne i Sverige
Bagatell på stevne i Sverige

Lørdag den 11. oktober blir en ny merkedag i vårt hesteliv. Da skal Katja ut og starte Bagatell for aller første gang!

Askim Rideklubb arrangerer nemlig distriktsstevne til helgen og siden det kribler i Katja etter å få starte Bagatell har vi bestemt oss for å forsøke i klassene 90cm og 100cm. Definitivt høyder som Bagatell har inne, men ekvipasjen kan jo ikke akkurat skryte på seg all verdens rutine sammen. Men ett sted må man jo begynne, og dermed blir det Askim til helgen!

…og at det blir spennende er det ingen som helst tvil om. Både for oss i støtteapparatet som skal lære en ny hest å kjenne på på stevneplassen og for Katja som aldri har startet sprangstevner på annet enn ponni. For selv om Bagatell ikke akkurat kan kalles en stor hest, er hun større enn en ponni og ganske så annerledes å ri enn både Broad Way, Solo og og de andre ponniene vi har hatt.

Vi har ikke meislet ut noen store mål i forbindelse med startene til lørdag, men selvsagt ønsker vi at ekvipasjen kommer gjennom begge klassene. Feilfrie runder tar vi som bonus og så regner vi med at hun – Bagatell alstå – oppfører seg pent på stevneplassen også.

Følg med på Facebook for live (?) oppdateringer i løpet av lørdagen!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest