De første dagene

Nå er Sparkling Diamond snart en hel uke gammel!

…og etter de aller første dagene hvor det var særs viktig at mor og føll knyttet seg til hverandre var det Katjas tur. Derfor dro vi avgårde på onsdag med campingvogn og hele sulamitten ned til Meltvedt New Forest Stutteri hvor Katja skal bo en uke for å prege ponnien og lære den sine første … tricks 😉

Alt går veldig bra og her er noen bilder som bekrefter nettopp det!

Hei, jeg er Sparkling Diamond!
Hei, jeg er Sparkling Diamond!

 

...og her er mamma'n min, Solo Diamond!
…og her er mamma’n min, Solo Diamond!

 

Mamma er ganske grei!
Mamma er ganske grei!

 

Hmmm... er det der et kamera?
Hmmm… er det der et kamera?

 

Så må jeg ut å leke litt!
Så må jeg ut å leke litt!

 

Ikke gå fra meg da mamma!
Ikke gå fra meg da mamma!

 

Se! Jeg kan hoppe! ...nesten!
Se! Jeg kan hoppe! …nesten!

 

Jeg kan hvertfall løpe!
Jeg kan hvertfall løpe!

 

...og så må jeg hvile meg litt
…og så må jeg hvile meg litt

 

Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?
Skal jeg fortelle deg en hemmelighet?

 

OK, ett bilde til da!
Vi kn ta en selfie!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest

instagram

facebook

foto glimt

Copyright © 2010 - 2019 Equus AERIALIS | Kjører på WordPress og Astra

Utviklet av AERIALIS Web & Media

Til toppen!

ta kontakt

Legg inn navn, e-postadresse og din henvendelse. Vi kommer tilbake til deg så snart vi kan!

Personvern

Equus AERIALIS benytter seg av informasjonskapsler (cookies).
For å lese mer om bruken av disse samt hvordan fjerne eller blokkere, les vår policy ang. informasjonskapsler.

Vi jobber med å oppdatere vår side om personvern slik at alt er i henhold til det nye datadirektivet, GDPR. Kort oppsummert kan vi si at vi i tillegg til cookies, ikke samler inn andre data enn de du eventuelt legger inn i et kontaktskjema. Dette for å kunne komme tilbake til  deg ifm. henvendelsen din. 

Vi benytter cookies på Equus AERIALIS!

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Jeg aksepterer», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for informasjonskapsler.

Ønsker du derimot ikke å samtykke, klikker du på "Jeg avslår".