Dagen derpå?

Etter at Pop-Corn fikk prøve seg på noen sprang på fredag, var vi nok litt spente på hvordan han ville takle det dagen derpå. Var han fortsatt i fin form eller ville hoppingen ha hatt en (negativ) innvirkning på ham?

Joda, det er overhodet ingen tvil om at han har blitt MYE bedre etter operasjon og rehab, men er det èn ting som er sikkert så er det at man ikke har noen garanti.

Slapper av litt, jeg!
Slapper av litt, jeg!

Litt utpå lørdagen fikk vi et par bilder av sjefen sjøl tilsendt på messenger. Han lå rett ut og slappet av i paddocken sin! Tok livet fullstendig med ro og var trygg på ogivelsene. …og da vi kom ut i stallen på ettermiddagen og fikk tatt hesten nærmere i øyesyn var det ingenting som skulle tilsi at han hadde noe vondt av fredagens sprangøkt.

Heller ikke i lonsjen var det noen tegn til trøbbel. Snarer tvert i mot. Han gikk fint og rolig med god framdrift. Han virket ganske så fornøyd!

Det er vi også og fortsetter med både rehab og prehab og hele pakka og krysser fortsatt fingre for en retur på sprangbanen for denna kjekke karen!

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest