D-stevne i Fredrikstad

Da var’e på’n igjen! D-stevne i Fredrikstad med begge ponniene.

Det er bare to uker igjen til det siste og høyst avgjørende OBAS-kvalifiseringsstevnet i Kristiansand, og for å holde matchtreningen ved like bestemte vi å starte begge ponniene i Fredrikstad.

Siden det ikke ble helt innertier med Solo i Drammen var ett av punktene i forberedelsen inn mot siste OBAS-stevne å virkelig få tilbake godfølelsen for både ponni og rytter. Det skulle vi gjøre ved å starte et par forholdsvis enkle runder. Her var hovedmålet kort fortalt fort og feilfritt og riktige steg i kombinasjonene.

Det gikk etter planen i både LB og LA. Fort og feilfritt. Da blir det ofte gode resultater også og ekvipasjen kapret tredje plass i LB og andreplass i LA. Solo gikk også på riktige steg i alle kombinasjoner, så vi får si oss fornøyde med planoppnåelsen!

Her er noen bilder av Solo i aksjon i Fredrikstad…

For Broad Ways del var stevnet et ledd i å beholde stevnefølelsen og matchtreningen inn mot OBAS. På grunn av sommerferien og at Esben har vært opptatt med diverse NM og EM har det ikke vært så mange sprangtreninger i det siste. Derfor var det viktig å holde hoppingen ved like ved hjelp av dette stevnet.

Planen var å gå LA og MB, og så klart aller helst feilfritt. Det gikk èn bom i LA – litt for nærme i satsen, mens i MB ble det feilfritt, beste tid og en flott første plass!

Så klart har vi bilder av Broad Way også!

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest