D-stevne Drøbak

imageI morgen og søndag setter vi kursen mot Drøbak og D-stevnet der. Det skulle egentlig ha vært et L-stevne, men av en eller annen grunn har det altså blitt til et D-stevne.

Samma det… 😉

Vi skal nå hvertfall dit både lørdag og søndag. På lørdag er planen å starte LB og LA. Samtidig blir det en test for å se om Broad Way fortsatt funker like bra på gagg-bittet som på treningen på onsdag.

Resultatet er ikke så viktig. Ja, greit nok med et godt resultat, men hovedmålet for lørdag er altså å ri to klasser med gagg-bitt for å se hvordan det går.

Hvis det fungerer i lørdagens klasser har Katja lyst – og Stian gitt klarsignal – til å bokstavelig talt legge lista høyere og gå for LA og MB. Om vi starter MB bestemmer vi oss for etter gjennomført LA. Med en god runde der, forsøker vi oss på MB. Hvis ikke, står vi over.

Uansett blir dette spennende.

imageLørdag 1. des.
13:16
Uvant, men deilig å ikke stå opp i otta for å dra på stevne! 🙂 Fikk også unnagjort mesteparten av stallarbeidet før vi dro. Helt greit det.

…og nå er vi vel framme i Drøbak. Bare å vente en halvtimes tid til og så kan Katja belage seg på å gå banen mens støtteapparatet kan sale opp.

Og du…. Nevnte jeg forresten at webasto’n er verdt sin vekt i varmegrader? !

image15:18
Da har ekvipasjen gjennomført en fin og feilfri LB. Touch på det første hinderet, men derifra og inn var det god flyt og, så vidt jeg kunne se gjennom kameraet, traff de greit på stegene også.

Nå varmer vi opp til LA hvor K og BW er start nr 3.

15:30
Fem minutter igjen til start LA for 1’ere. Katja er start nr tre, så da er vi snart klare.

image16:32
LA gikk fint det også og ekvipasjen kom seg gjennom både grunnomgang og omhopoing uten å dra med seg bommer; feilfritt altså!

Resultat? Ha’kke peiling, men målet ble nådd. To feilfrie runder og «Go» fra Stian for MB i morgen.

Det blir spennende, det!

image18:25
Sånn, da har vi, eh… Katja, ridd en ponni til og nå begynner det å nærme seg kvelden. Bare veie opp et par høyposer til og sjekke at begge ponnisene har vann, så bærer det hjem.

I morgen er det en ny dag med nye muligheter. Blir spennende med MB og blanke ark.

…tror det går fint, jeg! 🙂

Søndag 2. desember

07:14
Avgørelsen er tatt. Med femten blå på gradestokken  er ikke forholdene akkurat optimale for å debutere i MB. Egentlig er vel ikke forholdene spesielt gunstige for sprangridning i det hele tatt, så derfor kaller vi det en dag og trekker oss fra stevnet. Ingen vits i å risikere noe nå helt på tampen av sesongen.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest