D-dagen!

Hørsholm Hestepraksis
Hørsholm Hestepraksis

Tenk å måtte stå opp klokka halv fem om mårran på bursdagen sin ‘a! …for deretter en drøy halvtime sette seg i bilen og kjøre – i følge Google Maps – 482 kilometer, nesten til København! …eller rettere sagt Fredensborg, et lite samfunn en tre, fire mil nord for den danske hovedstaden.

Litt av en bursdagsfeiring tenker du sikkert, men i morgen skal Broad Way vet.sjekkes i alle bauger og kanter og vi krysser fingrene for at han passerer uten anmerkninger. For gjør han det skal han snart ut å reise. Fra stallen sin i Danmark til oss på Mossemarka og bli den nye naboen til Solo! D-dag altså!

Vi har time klokka 14:00 ved Hørsholm Hestepraksis og da ønsker hvertfall èn representant fra det Nybø-Arnesenske hjem å være tilstede. Som det A-mennesket jeg er (???) meldte jeg meg frivillig til å krype ut av dynene altfor tidlig på morgenen og kjøre de snaue seks timene til …nesten… København.

Kryss gjerne fingrene sammen med oss for at Brod Way går gjennom og så snart jeg vet resultatet – og har nettdekning – kommer en oppdatering akkurat her…

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest