Close but no cigar…

Forrige helgs L-stevne i Søgne/Kristiansand var det siste og avgjørende mulighet for Katja å kvalifisere til den store OBAS-finalen under Kingsland Oslo Horse Show i oktober.

…og det holdt nesten, men minste mulige margin…

Hun ble nemlig nummer ti av nesten hundre ryttere, men tiendeplassen var tredelt og for å skille rytterne benyttet man seg av den beste enkeltplasseringen rytterne seg imellom, og da ble Katjas fjerde plass fra Kongsvinger ikke godt nok. Med ett eneste poeng til i løpet av de fem kvalifiseringsstevnene så hadde Katja vært på den riktige siden av streken, men slik ble det altså ikke.

Men….

Det har likevel vært en flott sesong hvor oppturene har vært mange og både rytter og støtteapparat har høstet mange nyttige erfaringer.

For at det er en prestasjon det står respekt av er det ingen som helst tvil om. Katja har faktisk blitt nummer 10 av tilsammen 96 ryttere i OBAS-cup’en! Det kan vi faktisk ikke klage på.

Og det har vært en spennende, utfordrende og lærerik «reise» hvor lite har vært overlatt til tilfeldighetene. Vi skal nå se nærmere på hvordan vi kan gjøre det enda bedre neste år slik at vi kan krone det siste ponniåret med opptreden på Telenor Arena under Kingsland Oslo Horse Show!

…og her følger en bråte bilder fra L-stevnet på Åros Ridesenter, for det var mye som gikk bra også!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest