Broad Way!

image
BW og Katja i ridehuset

Da har Broad Way kommet trygt fram til sitt nye hjem på Mossemarka! Turen hjem gikk uten problemer. BW stod og halvsov nesten hele veien og vi hadde full oversikt over ham med kameraet.

Heldigvis var det nærmest tomt i Tollvesenets lokaler på Svinesund også, så etter bare et drøyt kvarter var papirarbeidet unnagjort, Staten fått sitt i avgifter og snart var vi gang med siste kjøreetappe.

Vel framme på Mossemarka losset vi BW av bilen, han humøret høyt, så seg rundt og var nok glad for å ha kommet seg av bilen. Katja og jeg leide ham en hlavtimes tid i ridehuset slik at han fikk strukket ut etter kjøreturen. Etterhvert slappet han av og gikk rolig i leietauet mens han kikket seg våkent rundt. Spesielt interessant var den andre, fine, hvite vallaken i speilet. 😉

image
BW stuper ned i matfatet

Så gikk vi til boksen hans og han gikk rett inn og bort til fôrdunkene, tydeligvis sulten. Vi målte opp kraftfôr og høy og BW lot seg ikke vente. Han stupte ned i matfatet og tok for seg.

Vi fikk pakket ut utstyret og plassert det meste og etter en ny lang dag var det helt greit å muffe puta utpå kvelden.

I dag våknet vi til en tekstmelding. I den sto det….

«…Den nye lille luringen deres stakk ut av paddocken akrat idet jeg skulle lukke porten idag. Jogga omtrent 50m og inn i det andre paddockfeltet, så ingen skade skjedd. Men han hadde visst utferdstrang og han er kvikk altså :)…»

Han skulle vel bare en liten tur å se seg litt om, tenker jeg.  😉

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest