Biolight!

Ja, da er den i hus. Den splitter nye versjonen av Biolight-maskinen!

Joda, vi har en gammel maskin også, men den tok dessverre kvelden for et par år siden. Vi har forsøkt å få den på beina igjen, for vi har hatt så mye nytte av den, men den har vist seg vanskelig å reparere.

image
Biolight

Men etter litt «forsking» og ikke minst hyggelige samtaler med André i Biolight Norge på AEG, har vi tatt beslutningen om å investere i en splitter ny og oppgradert maskin.

For denne maskinen har en rekke bruksområder. Kort forklart setter maskinens infrarøde belysning fart på kroppens naturlige funksjoner og sirkulasjon og forkorter både helingstid og restitusjonstid. Den kan brukes i forkant av (harde) treningsøkter for å forberede kroppen på belastningen og i etterkant av økten for raskere å kvitte seg med melkesyre og andre slaggstoffer for raskere restitusjon. I tillegg kan maskinen brukes til å sette i gang og øke kroppens egne helingsprosesser.

image
Biolight

…og at det virker har vi fått flere bevis på. Både på egne og andres hester. Blant annet én med en såpass alvorlig tannkjøttbetennelse at den var gitt opp av veterinær. Etter noen behandlinger begynte betennelsen å avta og det hele endte med friskmelding!

Så det er med ganske høye forventninger vi nå igjen skal bruke Biolight’en på egne dyr og holde de i topp shape gjennom hele sesongen!

…og er du interessert i å høre mer om våre erfaringer med Biolight, er det bare å ta kontakt! 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest