Betydelig bedring!

image
Ikke mye fylling her, nei! 🙂

Hele tiden vi har hatt Solo har hun hatt fyllinger i kodeleddene, spesielt i bakbeina. I kontrakten vi signérte da vi kjøpte henne står det til og med at fyllingene har vært stabile så lenge selger har kjent til Solo.

Fyllingene har variert noe avhengig av temperatur og sikkert andre ting også. Men nogenlunde konstante har de vært.

Men i det siste har ting endret seg. Fyllingene har blitt mindre og jeg kan ikke huske å ha sett de så små som i dag. Dumt at jeg ikke har noe godt bilde av bakbeina med fyllingene slik de har vært fram til ganske nylig, men hadde jeg hatt det, ville det ha vært lett å se at dagens status er en betydelig reduksjon! 🙂

Hva det skyldes at det nå ser mye bedre ut kan være flere ting. Vi har bla. valgt en annen strategi for skoing de siste månedene. Vi har også hatt en grundig kiropraktisk gjennomgang av henne og så har vi vært gjennom en grundig vet.sjekk med dertil hørende behandling.

Magefølelsen sier at det er en kombinasjon av disse tingene som har medført de positive endringene. Vi krysser fingre for at Solo nå har kommet inn i flytsonen igjen og at planene vi har skissert framover kan begynne å ta form!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest