Banetrening med Carla

Etter en hektisk sensommer har Carla hatt en rolig periode etter et aldri så lite besøk hos veterinæren i begynnelsen av september. Heldigvis bare noe smårusk som ble tatt hånd om. Så har Katja sakte, men sikkert satt henne i gang igjen og i forrige uke var hun godt tilbake i normalmodus igjen.

På lørdag var det banetrening på Kubberød og en ypperlig anledning til å se hvorvidt Carla faktisk var tilbke til normalen.

Oppvarmingen gikk helt greit og ingen tegn til noe grums i det hele tatt og dermed var ekvipasjen klar for første runde. Bommene lå vel på sånn rundt omkring 90cm og ett og annet kikkehinder skulle også forseres, spesielt en oxer med to store vannmatter under.

De satt i gang og alt gikk som på skinner. «Vannoxeren» var heller ikke noe problem. Carla stoler på sin rytter og hoppet. Esben var også fornøyd.

Med én god runde unnagjort og med en oppdatert positiv selvfølelse ba Katja om å prøve seg på en bane på c 110cm. Esben var positiv og bommene ble hevet tilsvarende.

Så satt de i gang. De par, tre første hinderne gikk bra. Rytmen var god, tempoet perfekt og alt var i balanse. Dette så da bra ut. Inn i kombinasjonen og bommene ble liggende. Så noen linjer og flere hindre. Joda, alt lå.

Siste linja nå. Se opp og fram, perfekt treff og over siste hinder også!

Så klart kan Carla hoppe 110! 🐴 Bare ta en titt på videoen nedenfor!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest