Baltic Cup i Danmark

Baltic Cup på Fredensborg
Baltic Cup på Fredensborg

For fjerde gang styrer vi om litt mot Baltic Cup i Danmark. De tre foregående turene har gått til Dansk Varmblods hovedkvarter i Vilhelmsborg utenfor Århus. Denne gangen skal vi til en helt annen kant av det lille landet, nemlig Fredensborg litt nord for København på Sjælland. Her finner vi Team CapaCitys fine rideanlegg hvor andre runde av årets Baltic Cup finner sted.

For to dager siden kom bekreftelsen fra Norges Rytterforbund om at Katja og Bagatell har fått startplass og da er det bare å sette i gang med forberedelsene!

Da er det greit å ha ponnipappaens sjekkliste tilgjengelig. Her finner jeg det meste av det vi må huske på å få med oss på langtur. Ja, det eneste som vel ikke er listet opp her er nødvendige papirer for grensepasseringer, det vil si carnet, pass og start- eller masterliste for utreise og signèrt resultatliste for innreisen. Vi har gjort dette noen ganger nå så det begynner vel så smått å bli rutine.

Vi drar avgårde på formiddagen onsdag den 4. mai og satser på å være vel hjemme igjen sent på ettermiddagen eller tidlig kvelden søndag den 8. mai. Dette er Himmelfartshelgen og det betyr at det bare er èn arbeids-/skoledag å be seg fri.

 

 

 

 

 

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest