Avslutningen

Katja og Broad Way under Baltic Cup finalen på Vilhelmsborg desember 2014
Katja og Broad Way under Baltic Cup finalen på Vilhelmsborg desember 2014

Slik som reglene er pr. i dag kan man konkurrere med ponni ut det året rytteren fyller seksten år. Det betyr at det skrivende stund er det bare to måneder igjen av Katjas ponnitid. Det er en smule vemodig, men slik er nå altså reglene og derfor er det på tide å tenke på avslutningen.

Det har vært en spennende sesong og hvor vi har tilegnet oss masse ny erfaring og kunnskap som vi tar med oss videre inn i livet med hest. Vi har hatt mange oppturer og også noen stang-ut resultater, men felles for begge varianter er at vi har lært masse!

Nå skal ponnitiden avsluttes med stil og hva er vel da bedre enn å la Broad Way gå sitt siste ponnistevne med Katja i det landet der vi kjøpte ham, nemlig i Danmark. Nærmere bestemt i Baltic Cup finalen på Vilhelmsborg i helgen 3.-7. desember.

Det meste skulle være i boks. Carnèet ligger klart i kofferten, FEI-passet er i orden, vaksine ble satt i går og Bobby er i slag. Nå skal vi fortsatt holde fokus en drøy måned til og avslutte med en hestefest i Danmark i desember.

…og det er bare å følge med, for her på Equus AERIALIS og vår Facbookside får du alle nyheter både fra Baltic og andre oppdateringer fra vårt hesteliv!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest