Arendal – Dag 2

image

Opp om mårran!
…for klokka halv seks dro koret av vekkerklokker igang. Med frokost og morgenstellet unnagjort var vi i stallen i god tid før klokka åtte. Katja gikk banen og snart var det oppvarming. Katja syntes Solo var i overkant sterk og frø, men det fikk stå sin prøve.

LB gikk ganske greit.  Feilfritt men litt urytmisk. Katja var ikke helt fornøyd for Solo hadde vært veldig sterk og vanskelig å håndtere.

Drretter laaang pause før det på nytt var tid for å gå metersbanen og ny oppvarming. Fortsatt viste Solo tendenser til å dra og Katja var ikke helt fornøyd.

Så var de i gang. Det gikk ganske greit og feilfritt i første fase. Så satt Katja opp farten og det gikk fint over de to første hinderne, men da Katja forsøkte å vinne noen sekunder på en småfrekk sving, skar det seg en smule og hun kom helt feil på. Det kunne ikke gå. Det mente Solo også og det ble stopp og Katja gikk i bakken. Et pent fall heldigvis og ingen fysiske skader på verken ponni eller rytter. Bare den litt kipe følelsen av krasj… som også er en del av gamet.

Katja mener hvertfall at hun vet hva som gikk galt. Først ble Solo såpass sterk at Katja ikke klarte å samle Solo godt nok til å ta den krappe svingen. Da burde Katja heller valgt det lengre svingalternativet, men det forsvant nok i ‘kampens hete’.

Men vi har lært litt, og det er uansett positivt, og det er flere sjanser iløpet av helgen.

Postet med WordPress for Android.

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest