Arendal #1

Installert
Installert

Avreisen fra Kubberød var planlagt ved ellevetiden, men siden Broad Way allerede hadde vært ute å smakt på grusen i paddocken måtte han en aldri så liten tur innom dusjen før vi kunne laste ham på bilen og sette avgårde. Så ca en time etter skjemaet dro vi i gang med kurs sydover med Arendal og  Grimstad Rideklubb som mål.

Om turen dit er det vel ikke mer å si enn at den gikk helt etter planen og vi klokket inn ved litt over firetiden.

Er'e her det er party?!
Er’e her det er party?!

Mens jeg losset bilen og fikk hestestash’et på plass i stallen ruslet Katja og BW noen runder utenfor i det fine været før det var på tide med høy og kraftfôr i boksen. Mens BW nøt middagen fant Katja og jeg ut av hvor vi skulle tilbringe de neste dagene og snart var vi installert vi også.

Broad Way hadde om litt gjort kål på både høy og kraftfôr han, og da maten var fordøyd var det klart for en aldri så liten rideøkt i kveldinga. Greit å ha ridd ponnien og fått ut litt futt før morgendagens starter. …og BW gikk fint han og etter en halvtimes lett økt på banen var han tilbake i boksen sin igjen klar for kveldsmat.

Klar for kveldsøkt
Klar for kveldsøkt

Det var vi også og planen var i utgangspunkter lasagne og rytterfest, men da vi var klare var den allerede i full gang. Derfor ruslet vi den korte veien til Fevik og satte til livs en bedre kinesisk middag.

….og så var’e kvelden. 🙂

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest