Ansiktsløftning!

Det lakker mot jul og litt bak kulissene jobber jeg med en ansiktsløftning av Equus AERIALIS. Du har kanskje allerede sett en liten smakebit…

Ansiktsløfning på Equus AERIALIS
Ansiktsløftning på Equus AERIALIS

Bildet ovenfor viser en mulig forside. Det blir nok noen justeringer på den i forhold til slik den ser ut akkurat nå, men den gir deg hvertfall en aldri så liten pekepinn.

Dette blir da på en måte versjon 4 av bloggen vår. Den første versjonen dro vi i gang i 2011, da med publiseringsverktøyet Light’n’Easy. Det var nettopp det det var, light and easy og da jeg etterhvert begynte å sette meg inn i WordPress var det helt naturlig etterhvert å migrere til denne publiseringsløsningen; versjon 2.

Etter et par år på WordPress med temaet Arras, var det på tide med en aldri så liten oppgradering av det grafiske og jeg valgte å bytte ut temaet Arras med Vantage fra SiteOrigin. Det har ruslet og gått en god stund.

Nå har jeg jobbet lenge med Elementor, en såkalt Page Builder som gjør jobben med å lagre lekre nettsider rskt og enkelt. Det er på tide å oppjustere til versjon 4. Nytt tema blir det også. Høyst sannsynlig et som kalles Phlox. Dette kombinert med the power of Elementor kommer til å booste Equus AERIALIS til et nytt nivå rent utseendemessig.

Jeg tror det blir veldig bra!

Hvis plan A holder hele veien skal versjon 4 av Equus AERIALIS være på lufta 01. januar 2018. Stay tuned!

Ta kontakt!

EQUUS AERIALIS
-
R. Amundsensgt. 15
1524 Moss
tel: +47 930 53 101
e-post: equus@aerialis.no
Ta kontakt!

Facebook

Instagram

Pinterest